Even voorstellen…

Beste ouders, verzorgers,DSC_0350 (1)

Hieronder zal ik mijzelf even kort voorstellen.

Mijn naam is Sterre Spanjers en ik kom het komende half jaar in groep 5/6 stage lopen. Dit doe ik in het kader van mijn deeltijd-flex opleiding PABO Han in Nijmegen. Dit houdt in dat ik de opleiding in 2,5 jaar ga doorlopen.

Ik ben 31 jaar oud en kom uit het dorpje Zeeland waar ik met mijn man en 2 kleine kinderen woon. Voordat ik begon met deze opleiding heb ik een aantal jaren gewerkt als Personeelsmanager. Al jaren denk ik erover om het onderwijs in te gaan maar nu heb ik dan eindelijk de knoop doorgehakt en heb ik het roer helemaal omgegooid. De dagen dat ik op de Bongerd ben te vinden zijn op dinsdag en donderdagochtend. De dagen dat ik meeloop zal ik de leerkracht en kinderen observeren, meehelpen en 1 a 2 lessen per dag geven. Hier ben ik inmiddels al mee gestart en ik vind het een ontzettend leuke klas/school om stage te lopen.

Ik heb veel zin in dit komende half jaar en als u nog vragen heeft kunt u mij altijd aanspreken.

Met vriendelijke groet,

Sterre Spanjers