Kinderboekenweek groep 1-2

In week 40 en 41 hebben we de kinderboekenweek gevolgd. Dit jaar was het thema “Voor altijd jong”. Er was gevraagd of er misschien opa’s of oma’s waren die wilden komen voorlezen in de klas. Wij hadden erg geluk want maar liefst drie oma’s kwamen voorlezen, namelijk: de oma van Ruben, de oma van Julia en de oma van Saar. Na het voorlezen hebben de kinderen nog veel vragen gesteld over vroeger. Hadden jullie ook een digiboard? En een kiesbord? Mochten jullie buitenspelen? Op alle vragen kregen we een erg duidelijk antwoord van de oma’s. Hartelijk dank hiervoor. De kinderen vonden het erg leuk.

 SAM_0615  SAM_0621SAM_0605

 

 

 

Naast het voorlezen hebben we in de klas diverse activiteiten rondom het thema “Voor altijd jong” uitgevoerd. Zo wilde de kinderen graag eens weten hoe het was om oud te zijn en tegelijk zo veel te weten. Daarom hebben de kinderen allemaal een masker geknutseld van een opa of oma die we tijdens de afsluiting hebben laten zien aan de andere kinderen van school.

SAM_0635SAM_0639