Taarten bakken voor WellesPiet

Op het Sinterklaasjournaal wil het maar niet lukken. WellesPiet heeft al veel pogingen ondernomen om een taart te bakken voor Sinterklaas, maar telkens gaat het fout. Daarom hebben we met de groepen 1-2-3-4 een brief geschreven naar WellesPiet, om onze hulp aan te bieden. Gelukkig kregen we al snel een reactie want de volgende dag vonden we het recept terug in onze bakkershoek.

De volgende dag zijn we meteen aan het bakken gegaan. Hierbij kwam nog van alles kijken: Ingrediënten bij elkaar verzamelen, afwegen, tellen, mixen, verdelen en natuurlijk stiekem proeven. Uiteindelijk mocht het resultaat er wezen. De taart proefde heerlijk! We hebben WellesPiet laten weten dat het recept nu prima in elkaar steekt.

Op de website kun je onder het kopje ‘foto’s’ nog meer van deze activiteit zien.

SAM_0853 SAM_0851 SAM_0835 SAM_0848