Bezoek Techno Promo groep 3/4

TECHNO PROMO CUIJK

Op maandagmiddag 6 maart mochten wij met groep 3/4 op bezoek bij Techno Promo in Cuijk komen. Het was de eerste keer dat zij zo’n jonge groep een hele middag op bezoek kregen. Dus niet alleen wij, maar ook de medewerkers van Techno Promo vonden het best spannend.

Bij binnenkomst keken we onze ogen uit, wat was er veel te zien in deze hal. Er was een huis nagemaakt met echte dakpannen en waterleidingen, we zagen zonnepanelen, rioolbuizen, wastafels, figuurzagen, tafels waar we stroomkringen konden maken, boren, solderen enz.

Gelukkig mochten we al snel aan de slag. In groepjes gingen we met hulp van ouders en begeleiders vanuit Techno Promo de mooiste werkstukjes maken en deden we vooral veel ervaring op met hoe veel dingen in ons huis eigenlijk werken. Hoe komt het dat de lampen kunnen branden? Waar gaat het water naar toe als we in bad zijn geweest? Hoe blijven leidingen zo vast aan elkaar zitten? We ontdekten ineens dat we in onze klas best veel handige vakmensen hebben zitten. Dus voor een klus in huis, neem gerust contact op met de leerlingen uit groep 3/4!

Natuurlijk was deze middag nooit zo geslaagd geweest als we geen hulpouders hadden gehad. Nogmaals dank.

Op deze website kunt u onder het kopje foto’s nog veel meer foto’s vinden van deze middag. Veel kijkplezier….