Paasactiviteit 2017

Ook dit jaar was er weer een leuke paasactiviteit georganiseerd door de OR. Door heel Gassel was er een spelletjesroute uitgezet. Met kleine groepjes liepen de kinderen langs de diverse spelletjes die allemaal in het teken stonden van Pasen. Denk hierbij aan een paasei knutselen, een eieren-race, een paasquiz of haasje prik. De kinderen waren erg enthousiast en toen het tijd was om op te ruimen wilden ze nog verder gaan. Eenmaal op school kreeg iedereen wat lekkers te drinken en een aantal chocolade eitjes om op te smullen. Een geslaagde en zeker goed georganiseerde dag. Iedereen bedankt voor de geboden hulp.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer foto’s van de paasactiviteit zijn terug te vinden onder het kopje foto’s op onze website. Mocht u het wachtwoord hiervoor vergeten zijn, dan kunt u deze bij één van de leerkrachten opvragen.