Rijksmuseum

Op maandag 15 mei zijn we met groep 5/6, 7/8 en een aantal juffen naar het Rijksmuseum geweest.
’s Morgens om 10.15 uur met z’n allen met de bus vertrokken naar de stad Amsterdam. In Amsterdam aangekomen hebben we eerst een groepsfoto gemaakt voor de mega, grote letters ‘I Amsterdam’. Daarna hebben we het Rijksmuseum bezocht. In 4 groepen onder leiding van een museumgids kregen we een rondleiding door de Gouden Eeuw.
Veel mooie kunst gezien, prachtige verhalen gehoord en wat een grote schilderijen hingen er. We hebben onze ogen uitgekeken. Het bijzondere was dat we ook mochten, proeven, voelen en ruiken. De Nachtwacht, van Rembrandt van Rijn en de sterrenhemel maakte veel indruk. Na de rondleiding van 1,5 uur zijn we weer huiswaarts gegaan. Het was super! Een uitstapje om nooit te vergeten!

Voor meer foto’s bekijk ons fotoalbum!