Techniek groep 1-2

Op 19 mei stond techniek weer op het programma. Deze keer was er besloten om het eens helemaal anders te gaan doen. Hanneke Peperkamp (moeder van Julia) had aangeboden om enkele leuke proeven met de kinderen te gaan uitvoeren. Deze proefjes gingen over geluid, het vouwen van papier en het maken van zeepbellen. Enkele ¬†ouders hadden zich aangemeld om deze ochtend te komen helpen waardoor alles soepel verliep. De kinderen hebben zich lekker actief kunnen inzetten en zichzelf kunnen verwonderen. Helemaal top! Als afsluiter maakte Hanneke de grootste zeepbellen die je je maar kunt voorstellen. Via deze weg nogmaals hartelijk dank voor¬†ieders inzet. Hieronder zijn enkele foto’s te zien om een indruk van de ochtend te geven. Meer foto’s kunt u terug vinden in ons fotoalbum.