Buiten spelen met water

De afgelopen week was het tropisch warm in Nederland. Daarom hebben we op dinsdagmiddag met de hele school een groot watergevecht gehouden. Maar dat was voor de kinderen van groep 1-2 nog niet genoeg. Op donderdagmiddag zijn we daarom verder gegaan met waterpret. In een mooie strook schaduw stonden dit keer drie watertafels opgesteld. Met de hele klas zijn we deze gaan vullen. Een mooie logistieke operatie werd door de kinderen op touw gezet. Met emmers, flessen, fietsen en karren werd het water vanuit de klas naar buiten getransporteerd. Samenwerking werd op deze manier prachtig zichtbaar. Maar het mooist blijven de reacties van de kinderen.

“Zullen we dit elke dag doen?”

“Veel leuker dan een lesje in de kring!”

“Dit is een leuk moet-werkje!”

Onderstaande foto’s zeggen eigenlijk al genoeg.