Meester-en juffendag 2017

Wat een geslaagde meester-en juffendag..

Een lekker zonnetje, blije snoetjes en een top organisatie vanuit de OR. Dat zijn woorden die meteen bij ons opkomen als we terugkijken op de meester-en juffendag van vanmorgen.

De juffen en meesters vonden het best spannend van te voren, want we zouden met z’n allen onze verjaardagen vieren op 1 dag, dat maak je natuurlijk niet vaak mee. Gelukkig is jarig zijn altijd leuk, dus die spanning viel snel van ons af toen wij door alle kinderen van de school werden toegezongen met een lang zullen ze leven. Bij een verjaardag horen cadeautjes en ook die mochten we in ontvangst nemen. De klassenouders hadden er samen met de kinderen voor iedere leerkracht iets moois van gemaakt. Dank jullie wel daarvoor!

Na een duidelijke uitleg door Danielle van de OR konden we vervolgens beginnen aan de fotospeurtocht door het dorp. In gemengde groepjes o.b.v. een leerkracht of ouder gingen we door het dorp op zoek naar 30 foto’s. Bij iedere foto hoorde een gele envelop met een opdracht, een spelletje, puzzel of vragen over de leerkrachten. Het viel niet allemaal mee om ze goed te beantwoorden. Vooral de opdracht waarbij je moest raden welke jeugdfoto bij welke leerkracht hoorde was een pittige…

Halverwege de tocht mochten we in het speeltuintje van de akker lekker even uitrusten onder het genot van een glaasje ranja en zakje chips.

Rond half 12 kwam iedereen weer terug naar school waar we direct bij het schoolplein een lekker ijsje in onze handen kregen. Dat konden we wel gebruiken met dit warme weer.

Al met al een zeer geslaagde meester-en juffendag met alle lof voor de organisatie vanuit de OR.

Voor meer foto’s van deze dag kunt u kijken onder het kopje foto’s op deze site.