Nieuw schooljaar groep 1-2

Afgelopen maandag begon het nieuwe schooljaar 2017-2018. Gelukkig hadden alle kinderen de zomervakantie overleefd en stonden ze voor de deur te springen om te beginnen. Met 22 leerlingen, aangevuld met Elya die aan het oefenen is, hebben we alle (school)afspraken nog eens goed doorgenomen. Mag er op de gang gerend worden? Waar moeten de drinkbekers en het fruit ook alweer staan? Wie moet waar gaan zitten? Moeten we dit jaar wel verplichte werkjes maken? Enz. enz.

Maar we hebben ook gewerkt met de letter van de week, de telrij en met het nieuwe thema “eropuit!” Hiermee gaan we de komende weken aan de slag. We praten, samen met Pompom, over het sturen van brieven of berichtjes. Pompom heeft zelfs al een echte plattegrond voor ons getekend zodat we hem terug konden vinden. U leest het al, we zitten zeker niet stil in onze klas 😉

Maar tussendoor is er gelukkig ook tijd om lekker buiten te spelen. En wat een geluk hadden we, want de zon zorgde er voor dat het buitenspelen extra leuk was. Een mooie start met een leuke groep kinderen.