Kinderboekenweek groep 1-2

Op woensdag 4 oktober schrok meester Frank zich een hoedje. Voor de schooldeur stonden de meeste enge, gruwelijke en spannende figuren die je jezelf maar kunt voorstellen. Toen hij iets beter keek zag hij dat het de kinderen uit groep 1-2 waren die zichzelf verkleed hadden. Dit mocht in het kader van de opening van de kindboekenweek met als thema “Gruwelijk Eng”.

In de klas zijn we druk bezig geweest met de KBW. We hebben monstertekeningen gemaakt, een nieuw boek gelezen met de titel “Klein Monster Motta”, en we zijn een heksendans aan het oefenen. Ook is er een echte schrijfster in onze klas geweest die we mochten bestoken met al onze gruwelijke vragen.  Een leuke enge week dus die we donderdag gaan afsluiten met onze heksendans. Komen jullie allemaal kijken? Tot dan.