Techniekles met magneten groep 1-2

Op vrijdag 6 oktober stond er weer techniek op de planning. Deze keer zijn de kinderen aan de slag gegaan met magneten. Wanneer plakken de magneten wel en wanneer plakken ze juist niet. Elke leerling kreeg een werkboekje met foto’s, een potlood en een magneet in de handen gedrukt. Daarna mochten ze in de klas, op de gang en in het speelzaal op zoek naar de desbetreffende foto’s. Met hun magneetjes konden ze onderzoeken of de materialen bleven ‘plakken’. Andere groepjes mochten gaan vissen met magnetische hengels en visjes. Ook konden ze een speelgoedwagentje laten rijden zonder deze aan te raken. Een mooie les met vele enthousiaste snoetjes. Hieronder een kleine impressie.

Meer foto’s zijn de vinden in het fotoalbum. Deze is te vinden onder het kopje kinderen. Het wachtwoord is op te vragen bij de docenten.