Hobbymiddag en hobbyochtend

Wat een invasie op onze school! De organisatie van de hobbymorgen en-middag had ook dit jaar weer flink uitgepakt. Tassen vol met knutselspullen, hout, spijkers, deeg, zout en vele andere spullen werden de school ingesleept. Daarnaast hadden ze een hele vracht aan hulpouders geregeld om mee te assisteren tijdens de diverse knutselactiviteiten. Op dinsdagmiddag gingen alle leerlingen vol enthousiasme van start. Er werd volop getimmerd, geplakt, geschilderd of gekneed. Langzaam maar zeker kregen we de eerste resultaten te zien en dat was nog maar het begin. Want ook op woensdag gingen de leerlingen onverminderd verder met knutselen. De uiteindelijke resultaten werden allemaal mooi opgesteld in de speelzaal op school. Alle kinderen mochten de kunstwerken bekijken en kregen ook nog een lekkere zelfgemaakte wafel. Deze waren door de kinderen van groep 7-8 gemaakt en prachtig versierd.  Daarna konden alle ouders een kijkje nemen in de speelzaal en mochten de werkjes mee naar huis worden genomen. We kunnen terug kijken op twee super leuke dagdelen.

 

En ere wie ere toekomt. Zonder organisatie en hulpouders hadden we nooit zo’n mooie morgen en middag kunnen regelen. De leerlingen hebben volop geknutseld maar vooral genoten. Dus organisatie, hulpouders en alle andere mensen die mee hebben geholpen: BEDANKT!!!!

 

Hieronder kunt u enkele foto’s zien die gemaakt zijn tijdens de hobby middag/morgen. Meer foto’s zijn terug te vinden onder het kopje kinderen>fotoboek.