Schaatsen groep 1-2-3-4

Wat was het koud de afgelopen week. Het kwik daalde diep onder het vriespunt en dat betekende dat er overal ijs gevormd werd. En wie ijs zegt in Nederland, denkt meteen aan schaatsen. Van enkele ouders kregen we het aanbod om te komen schaatsen op de aangelegde schaatsbaan in Gassel. Het grasveldje bij De Deel was veranderd in een echte schaats arena, compleet met bankjes, muziek en een verwarmde tent. De kinderen konden lekker schaatsen, glibberen en glijden op het ijs. Tussendoor hadden enkele ouders gezorgd voor lekkere warme chocolademelk en koekjes. De kinderen hebben volop genoten. Ouders, hartelijk bedankt voor dit leuke initiatief.

Hieronder staan enkele leuke foto’s. Meer foto’s zijn in ons digitale fotoboek te vinden, onder het kopje kinderen. Heeft u nog geen wachtwoord, dan is deze op te vragen bij één van de leerkrachten.