Koningsspelen 2018

Onder het genot van een heerlijk zonnetje hebben de leerlingen zich super goed vermaakt tijdens de Koningsspelen van 2018. Rondom de school waren twaalf verschillende spelletjes uitgezet waarbij de kinderen zichzelf konden laten zien. Denk hierbij aan o.a.: blikgooien, hardlopen, stoepkrijten, kruiwagenrace, touwtje springen en balspelletjes. Bij elk spel was er een ouderĀ  aanwezig die alles goed in de gaten hielden. Daarnaast hadden ze het maar al te druk met het bijhouden van de scores. Halverwege was er een korte pauze waarin appels, komkommer of tomaat gegeten kon worden. Ook na de pauze gingen de kinderen enthousiast verder. Ondertussen waren andere ouders aanwezig om de vele boterhammen te smeren. Deze werden na de laatste spelronde door de kinderen lekker opgegeten. Daarna mochten de kinderen van groep 1 t/m 4 naar huis om van hun vakantie te gaan genieten. De kinderen van groep 5 t/m 8 moesten ’s middags nog even naar school om daarna te mogen beginnen aan hun vakantie.

Via deze weg willen we alle ouders bedanken voor hun hulp en betrokkenheid. Verder wensen we iedereen een fantastische vakantie toe.

Hieronder een kleine sfeerimpressie. Meer foto’s zijn te vinden onder het kopje kinderen>fotoalbum. Het wachtwoord is op te vragen bij de leerkrachten.