Koningsspelen 2019

Het zonnetje liet het soms afweten maar desondanks hebben de leerlingen zich super goed vermaakt tijdens de Koningsspelen van 2019. Deze editie was weer net iets anders dan de voorgaande. Vanuit het oranjecomit√© uit Gassel kwam het voorstel om dit jaar de koningsspelen gezamenlijk te organiseren. Hierdoor konden we beschikken over een heuse stormbaan, een springkussen bij de kleuters en nog enkele andere leuke spellen. Alles stond in het teken van het thema: “Onder Water”.

In en rondom onze school stond alles opgesteld. Bij elk spel was een ouder aanwezig om de kinderen uitleg te geven over het desbetreffende spel. Verder kwamen er ouders rond met appels, komkommer en tomaatjes. Andere ouders waren ondertussen de vele boterhammen aan het smeren met: smeerkaas, pindakaas, stroop of jam. Samen met lekkere warme kibbeling smaakte dit heerlijk. Hierna gingen de kinderen knutselen, tekenen, film kijken of nog even springen op het luchtkussen. Rond twee uur hebben we allemaal gedanst op het lied van de koningsspelen, de Pasapas. Een perfecte afsluiting op een super leuke dag.

Via deze weg willen we de organisatie en alle ouders bedanken voor hun hulp en betrokkenheid.¬† Foto’s zijn te vinden onder het kopje kinderen>fotoalbum. Het wachtwoord is op te vragen bij de leerkrachten.