Speciale proeverij in groep 1-2

Het leek wel expeditie Robinson afgelopen maandag in groep 1-2. ’s Middags hadden we namelijk wat vreemds te snoepen in onze klas. De opa van Fiene had namelijk bij de dierentuin wat speciale lekkernijen meegenomen. Wat dachten jullie van: Meelwormen, Buffalo wormen en Krekels.

Fiene mocht rondgaan met de verschillende bakjes en de dappere leerlingen durfden de proeverij aan. Sommigen leerlingen bedankten voor de eer en het liefst had de meester dat ook gedaan. Die had echter beloofd om alles te proeven en moest zichzelf aan die belofte houden.

Leuke reacties als: “Het smaakt naar pinda’s”, “Lekker!” en “Ik proef niets…” kwamen voorbij. Een leuke, speciale en smakelijke verrassing. Het smaakt naar meer!

Meer foto’s zijn te vinden in ons fotoboek. Deze is te vinden onder het kopje kinderen. Het wachtwoord van dit fotoboek is op te vragen bij de leerkrachten.