Afsluiting poëzieweek

Donderdagmiddag hadden we een gezamenlijke afsluiting van de poëzieweek. Eerder hadden alle klassen onder begeleiding van Monica Boschman hard gewerkt aan  opdrachten. De resultaten mochten er wezen en daarom kregen alle  werkjes een prominente plek in de klas. Daarnaast waren enkele bijzondere werkjes opgehangen in de straten rondom school. Bij verschillende huizen hingen de werkjes keurig voor het raam en in kleine groepjes gingen de leerlingen op pad. Ook de aanwezige ouders, opa’s en oma’s mochten meelopen. Tijdens deze zoektocht kregen de leerlingen nog enkele leuke opdrachten mee. Er was zelfs een fotograaf van ‘De Gelderlander’ aanwezig om dit tafereel vast te leggen. Toen alle werkjes gevonden waren konden we de poëzieweek in de aula afsluiten. Monica besprak met enkele leerlingen de antwoorden. Heel wat wijzer geworden was dit de perfecte afsluiting van een leerzame week. Via deze weg willen we Monica nogmaals bedanken voor haar inzet.

Hieronder een kleine impressie van de afsluiting. Meer foto’s zijn te vinden in ons fotoalbum onder het kopje kinderen. Het wachtwoord is bij de leerkrachten op de vragen.