Meester- en juffendag / Ouderbedankdag

De zomervakantie staat weer voor de deur en dan is het weer tijd om wat te gaan feesten op school. Op woensdag 19 juni vierden we de verjaardagen van de juffen, de meester en meneer Toon. Hiervoor had de ouderraad weer alle registers opengetrokken en niets werd aan het toeval overgelaten. De dag begon met een ‘lang zullen ze leven’ en dat konden alle mensen in Gassel horen. Elke leerkracht kreeg een leuke attentie van de kinderen en daardoor kon de dag al helemaal niet meer stuk.

 

Daarna zorgde de OR ervoor dat de kinderen konden gaan starten met een fotobingo. De kinderen werden op pad gestuurd met diverse opdrachten waarvan een foto gemaakt moest worden. Zo moesten ze een foto maken van het hoogste huisnummer, een foto van de krant van die dag, een foto van een kale man enz. Deze foto’s moesten naar een strenge maar rechtvaardige jury worden gestuurd. Eenmaal goedgekeurd konden de groepjes weer verder met een andere opdracht. Tussendoor konden de kinderen pauze houden op het speelveldje op ‘De Akker’ waar drinken en chips klaarstond.

 

Helaas gooide een dreigende hoosbui het programma wat door elkaar. Maar ook hier had de OR weer een oplossing klaarliggen. Met wat improvisatie werd er middels een quiz bepaald wie de beste leerkracht van de school was. Duidelijk was dat de kinderen een favoriet hadden in de persoon van meneer Toon. Helaas moest hij zijn meerdere erkennen en werd juf Annerie gekroond tot allerbeste juf van Gassel en omstreken. Zij mocht dan ook de ijsjes uitdelen en die smaakten goed omdat de zon weer stond de schijnen.

Als echte afsluiter kregen alle aanwezige ouders, opa’s en oma’s  een symbolisch hartje. Dit omdat wij als school super blij zijn met jullie betrokkenheid en inzet. Dankjewel voor weer een super schooljaar. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer op jullie rekenen.

Verder nog een grote pluim voor de organisatie. Alles was weer super geregeld. DANKJEWEL!

Meer foto’s zijn te vinden in ons fotoalbum (onder de kop kinderen). Een wachtwoord is bij de leerkrachten op te vragen.