Verkeersweek groep 1-2-3-4

Tijdens de laatste dagen van mei stond onze jaarlijkse verkeersweek op de agenda. Groep 3-4 had op dinsdag al een skate clinic gehad in de sporthal. Op woensdag gingen de leerlingen verder met verkeer en er werd een heus oefenparcours uitgezet op de speelplaats.  De leerlingen van groep 1 t/m 4 mochten in verschillende scenario’s oefenen met oversteken. Links kijken, rechts kijken, nog een keer links kijken en oversteken. Maar wat te doen bij een zebrapad? Of een stoplicht? Mag je eigenlijk wel schuin oversteken? Onder begeleiding van enkele verkeersouders werd alles super goed uitgelegd en geoefend. Uiteindelijk konden we alle leerlingen naar huis sturen met een welverdiend diploma. Hieronder een kleine impressie. Voor meer foto’s kunt u terecht in ons fotoboek onder het kopje kinderen. Het wachtwoord is bij de leerkrachten op te vragen.

Via deze weg willen we de verkeerswerkgroep (Ingrid, Ramona en Ingrid N.) bedanken die ons gedurende deze week heeft geholpen.