Groep 1-2 informatie pagina

Klik op de volgende link om de presentatie (voor groep 1-2) te openen welke te zien was tijdens de eerste inloop middag:  Informatie groep 1-2

Welkom op de informatie pagina van groep 1-2.

Wij zijn groep 1/2 van basisschool ‘De Bongerd’. Dit schooljaar zijn we gestart met 18 kanjers van kinderen, namelijk:

Fleur, Daan, Anna, Eef, Lars, Yara, Jet, Sem, Lucas, Sanne, Lieke, Tom, Giel, Giano, Lente, Max, Jop en Meis.

Tijdens dit schooljaar zullen we weer uitbreiding gaan krijgen van enkele instromers. Onze meester is: ‘meester Frank’ en die probeert ons te helpen waar hij maar kan.

We hebben een heel gezellige groep en hebben veel plezier met elkaar. We houden ervan om steeds weer nieuwe en spannende dingen te beleven. Het komend schooljaar staan er weer veel leuke activiteiten op het programma. Natuurlijk moet er ook gewoon aan rekenen, taal, techniek, muziek, drama, motoriek en andere vaardigheden gewerkt worden. Dit doen we aan de hand van leuke, nieuwe en interessante thema’s. Dit jaar gaan we starten met een nieuwe versie van Schatkist. Daar volgen we de avonturen van Pompom, Loeloe en Snoes de poes. Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u weten hoe het verder met ons gaat, kijk dan regelmatig op onze groepspagina voor de laatste nieuwtjes of foto’s of kom gewoon na schooltijd even langs!!

Groetjes van groep 1-2