Groep 3-4 informatie pagina

Klik op de volgende link om de presentatie (voor groep 3-4) te openen welke te zien was tijdens de eerste inloop middag:  pp-2019-info-groep-3-4

Hallo allemaal!

Wij (Marijn, Noa, Mick, Stijn, Fenna, Veerle, Milan, Fiene, Liz, Noor, Florien, Janne, Lara, Mathijs, Saar, Kaydee, Boaz, Roel, Kevin, Sam, Stijn, Maud, Moritz en Diede) zijn groep 3/4 van de Bongerd.

We bestaan uit 24 kinderen en krijgen les van juf Annerie en meester Jeroen. Op maandag, dinsdag en vrijdag is juf Annerie er en op woensdag en donderdag  meester Jeroen.

Er wordt iedere dag hard gewerkt bij ons in de groep. Zo leert groep 3 om de dag een nieuwe letter. Ze leren deze letter dan niet alleen lezen en herkennen, maar ook echt in schrijfletters schrijven en dat is soms best wel lastig… Afbeeldingsresultaat voor zoem de bij groep 3

Groep 4 gaat beginnen met het leren schrijven van hoofdletters en er zijn ook al veel kinderen druk in de weer met het tafeldiploma. Dit jaar moeten we de tafels van 1 t/m 10 leren.

Naast hard werken hebben we ook tijd voor veel gezellige dingen zoals gymmen, knutselen, zingen en tekenen. Dit doen we dan ook met veel plezier. We werken regelmatig op de chromebooks, dat vinden we ook allemaal fijn.

Via de groepspagina zullen we u op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes, leuk als u ons blijft volgen…

Graag tot ziens!

Groetjes van de kinderen en de juf en meester van groep 3/4.