Groep 3-4 informatie pagina

Hallo allemaal!

Wij zijn groep 3/4 van de Bongerd.

We bestaan uit 23 kinderen en krijgen les van juf Annerie en juf Hilke. Op maandag, dinsdag en vrijdag is juf Hilke er en op woensdag en donderdag juf Annerie.

Er wordt iedere dag hard gewerkt bij ons in de groep. Zo leert groep 3 om de dag een nieuwe letter. Ze leren deze letter dan niet alleen lezen en herkennen, maar ook echt in schrijfletters schrijven en dat is soms best wel lastig… Groep 4 is begonnen met het leren schrijven van hoofdletters en er zijn ook al veel kinderen druk in de weer met het tafeldiploma. Dit jaar moeten we de tafels van 1 t/m 10 leren.

Naast hard werken hebben we ook tijd voor veel gezellige dingen zoals gymmen, knutselen, zingen en tekenen. Dit doen we dan ook met veel plezier. We werken steeds vaker op de chromebooks, dat vinden we ook allemaal fijn.

Bij ons in de klas krijgen we groepstaken; elk kind heeft iedere week een taak om de klas op orde te houden. Zo dragen we samen de verantwoordelijkheid voor een opgeruimde klas.

Via de groepspagina zullen we u op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes, leuk als u ons blijft volgen…

Op de informatieavond in groep 3/4 aan het begin van het schooljaar was een prezi te zien met informatie. Via deze link kunt u deze prezi nog eens rustig bekijken:

Prezi Annerie.portable-v309

Graag tot ziens!

Groetjes van de kinderen en de juffen van groep 3/4

(zoals u op de foto’s hieronder kunt zien, doen we soms een beetje gek, maar kunnen we ook heel serieus zijn)