Groep 3-4 informatie pagina

Hallo allemaal!

Wij (Julia, Joep, Noor, Ruben, Florien, Janne, Marijn, Jesse, Lara, Mathijs, Saar vd H, Kaydee, Boaz, Roel, Daniek, Kevin, Saar vd L, Abel, Sam, Stijn, Maud, Moritz, Meike, Siem, Bas en Diede) zijn groep 3/4 van de Bongerd.

We bestaan uit 26 kinderen en krijgen les van juf Annerie en juf Patricia. Op maandag, dinsdag en woensdag is juf Annerie er en op donderdag en vrijdag  juf Patricia.

Er wordt iedere dag hard gewerkt bij ons in de groep. Zo leert groep 3 om de dag een nieuwe letter. Ze leren deze letter dan niet alleen lezen en herkennen, maar ook echt in schrijfletters schrijven en dat is soms best wel lastig… Afbeeldingsresultaat voor zoem de bij groep 3

Groep 4 is begonnen met het leren schrijven van hoofdletters en er zijn ook al veel kinderen druk in de weer met het tafeldiploma. Dit jaar moeten we de tafels van 1 t/m 10 leren.

Naast hard werken hebben we ook tijd voor veel gezellige dingen zoals gymmen, knutselen, zingen en tekenen. Dit doen we dan ook met veel plezier. We werken regelmatig op de chromebooks, dat vinden we ook allemaal fijn.

Via de groepspagina zullen we u op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes, leuk als u ons blijft volgen…

Graag tot ziens!

Groetjes van de kinderen en de juffen van groep 3/4